ajankohtaista     tapahtumat     esiintymiset     ohjelmisto     tanssiryhmä     yhdistys     yhteystiedot

etusivu    ♦    liput    ♦    menu    ♦    esiintyjäinfo    ♦    dvd    ♦    Kuortane

Tanssilattia ja sali

päivitetty 21.2.2009

muuta infoa esiintyjille

Yleistä Aalto-ravintolan tanssilattiasta

Tanssit esitetään Aalto-ravintolan tanssilattialla. Parketoidun alueen leveys on 7 metriä, syvyys 6 metriä. Tämän alueen ulkopuolella on kokolattiamatto.

Lavalle saavutaan yleisön keskeltä, joko yleisöstä katsoen oikealta tai suoraan edestä.

Seuraavat kuvat on otettu Aalto-ravintolassa tavallisena arkipäivänä; itämaisessa illassa pöytäjärjestelyt ja tarjoilut hoidetaan toisella tapaa.

 

Tanssilattia

Salinäkymä yleisöstä tanssilattiaa kohti – itämaisessa illassa näkymä tanssilattialle on esteetön, tilanjakajat siirretään pois ja todennäköisesti tanssilattiaa lähimpänä olevat pöydät vaihdetaan tuoliriveiksi (oikeus muutoksiin pidätetään)

 

Kuva tanssilattiasta yleisöstä katsoen oikealta etuviistosta. Itämaisessa illassa tanssilattialla ei luonnollisesti ole tarjoilupöytiä eikä tilanjakajia, jotka tässä kuvassa erottavat tanssilattian yleisöstä. Tanssilattian takaosassa oleva koroke on kiinteä rakenne, mutta se ei ole tanssijoiden käytettävissä itämaisessa illassa.

 

Näkymä tanssilattialle oikealta sivustalta. Osa yleisöstä voi asettua oikealle sivustalle tansseja seuraamaan. Tanssilattian vasemmalla puolella ja takana on seinät – tämä kannattaa ottaa huomioon, kun suunnittelee sisääntuloja ja poistumisia.

 

Sali

Näkymä Aalto-ravintolan pyöreältä baaritiskiltä kohti tanssilattiaa

 

Ruokailutila

Ruokailutila on salin perältä katsoen vasemmalla puolella, ja se on erotettu salista lasiseinällä

 

 

 

© Tanssiyhdistys Sahara ry. 2009        sivujen toteutus ja aineisto © Inka Vilén 2009